Naha Us - ETCN Electromechanical Equipment Co., Ltd.

Naha Kami

Jasa MACHINING CNC

Urang nyadiakeun kalawan CNC machined bagian ka spésifikasi anjeun ti fasilitas urang. Gancang tur akurat. Urang ngahasilkeun bagian anjeun persis anjeun mendesain aranjeunna sarta nganteurkeun bagian anjeun dina waktu, ngajaga intelektual anjeun jeung harga kami cutatan téh hargana paduli naon gaduh urang pigawé pikeun ngaleuwihan ekspektasi Anjeun.

Percanten Kadé

1. Anjeun tiasa dipercanten kami pikeun ngajagi hak intelektualna Anjeun.

2. Anjeun tiasa dipercanten kami pikeun nganteurkeun bagian anjeun dina waktos.

3. Anjeun tiasa dipercanten yén harga kami cutatan teh harga nu mayar.

Upami Anjeun keur néangan pikeun warung mesin, aya loba. Lamun Anjeun keur pilari pasangan dipercanten pikeun CNC bagian machined, aya ETCN pikeun Cina Machining.

Naon nyangka

Ti momen kami nampi pamundut anjeun pikeun cutatan ngaliwatan pangiriman bagian, anjeun bakal manggihan urang janten pasangan pisan komunikatif tur kolaborasi. Urang nyadar yén ngajaga anjeun apprised tina kamajuan dina urutan anjeun bakal masihan anjeun karapihan pikiran tur mantuan ngawangun amanat. Urang jarang gaduh tantangan pasamoan commitments urang, tapi lamun urang ngalakukeun, urang baris berkomunikasi aranjeunna mimiti.


WhatsApp Online Chat!