Hawa System Trasport Jeung Pakait - ETCN Electromechanical Equipment Co., Ltd.

Hawa System Trasport Jeung Pakait

youshineiy

Kalawan istilah panjang pangalaman jeung hawa dikomprés sarta angkutan cairan Filed gawe, urang mantuan customer peuntas laut manggihkeun hirup paling dipercaya jeung panjang tina stainless steel atanapi garis pipe alloy kalawan sambungan gancang yén urang disebut "Sistim pipa super".

Jeung lingkunganana industri singkup, anu pipa industri tradisional geus teu bisa minuhan sarat konsumén 'luhur keur gas dikomprés. The super pipa anu mecenghul salaku kali merlukeun bisa nulungan nasabah ngajawab worries maranéhanana di Pilihan bahan, desain tur instalasi.

jenis ieu jalur pipa utamana dilarapkeun pikeun Transportasi of Air, mulya Gas, Cai jeung Bahan séjén. Kauntungannana nyaéta pikeun mawa sambungan gancang, beberesih jeung hemat energi pikeun ngaronjatkeun efisiensi sarta nilai tina sistem garis pipe internal.

Kami komitmen ka ngurangan pamakéan énérgi perlu jeung runtah prosés pangiriman gas, ngaronjatkeun kualitas gas, mastikeun kualitas luhur bersih aman, stabil sarta pangiriman hawa kana alat-alat terminal. jenis ieu garis pipe anu basajan di struktur, gampang pikeun masang, hemat energi, panyalindungan lingkungan, kaamanan jeung reliabilitas di Centralization, kualitas produk anu diteundeun dina tingkat tinggi. spésifikasi komponén anu komprehensif sarta bisa minuhan kaperluan klien béda dina widang anu béda - panerapan éléktronik, dahareun jeung inuman, manufaktur industri, énergi anyar, percetakan jeung papermaking, pakean jeung tékstil, alat-alat médis, alat-alat militér.

Andvantages tina sistem garis super pipe

Mumpuni ku ujian nasional

Aman tur dipercaya

0 leakage kalawan sealing aktip

instalasi gancang tina Modularization tanpa las, ngariung jeung clamping

Operasi gampang tanpa latihan beurat

Gampang motong na lampu kalawan genah tina instalasi dina loka

sambungan fléksibel tur repeatable Sambungkeun / mutuskeun

Gampang pikeun nambahkeun garis shunt

permukaan internal tur éksternal Super rupa

Leuwih 20 taun beban hirup

permukaan internal lemes kalayan koefisien gesekan handap

Desain dioptimalkeun ku serelek tekanan handap di pipa garis tungtung

Hawa System Trasport Jeung Pakait


WhatsApp Online Chat!