• High level of INSTRUMENT is the first impression that customers and markets rely on for trust
  • Multi-process combined equipment organization, able to meet various process requirements
  • The application of high precision equipment is the resource of stable quality and productivity
  • tanaga ahli

    tanaga ahli

    Simkuring boga kaahlian keur cocog komponén kami saméméh distribution mastikeun kualitas diperlukeun pikeun konsumén urang.
  • aplikasi

    aplikasi

    Paling produk urang geus lega dilarapkeun dina compressors hawa, instrumen listrik jeung éléktronik, sistem otomotif.
  • pangiriman

    pangiriman

    Ti momen kami nampi pamundut anjeun pikeun cutatan ngaliwatan pangiriman bagian, anjeun bakal manggihan urang janten pasangan pisan komunikatif tur kolaborasi.
  • SDA

TENTANG KAMI

Urang rancang bagian didieu di Cina ngawengku widang béda ti stamping basajan mun ngahesekeun CNC machining. Urang bajoang jeung naon nelepon Sunan Gunung Djati ti kami lain mesin warung tradisional, seller atawa biro logam bagian jasa. Paduli, sakali anjeun damel sareng ETCN, anjeun bakal nelepon kami pasangan dipercaya tur profésional.

DIAJAR DEUI

Produk Artikel

WhatsApp Online Chat!