Air Sistem Trasport And Connections - ETCN Pajisjet elektromekanike Co, Ltd

Air Sistem Trasport dhe lidhjet

youshineiy

Me terma të gjata të përvojës me ajër të kompresuar dhe transportit fluide ngritur punës, ne kemi ndihmuar klientit jashtë për të gjetur jetën më të besueshme dhe të gjatë prej çeliku inox ose linjë tub aliazh me lidhje të shpejtë që kemi quajtur "Sistemi super tubacionit".

Me mjedis shumë të zhvilluar industrial, tubacioni tradicional industrial ka qenë në gjendje për të përmbushur kërkesat e larta të konsumatorëve për të gazit të kompresuar. Tubacioni super se u shfaq si herë kërkojnë mund të ndihmojë konsumatorët të zgjidhur shqetësimet e tyre në zgjedhjen e materialit, projektimin dhe instalimin.

Ky lloj i linjës tub është aplikuar kryesisht për transportin e ajrit, Inert gaz, ujë dhe materiale të tjera. Avantazhi është që të sjellë lidhje të shpejtë, pastrimin dhe kursimit të energjisë për të përmirësuar efikasitetin dhe vlerën e sistemit të brendshëm linjë tub.

Ne jemi të angazhuar për reduktimin e konsumit të panevojshëm të energjisë dhe mbeturinave procesin e transmetimit të gazit, përmirësimin e cilësisë së gazit, duke siguruar të sigurt, të qëndrueshëm dhe me cilësi të lartë të pastër shpërndarjen e ajrit në pajisjet fundore. Ky lloj linjat e tubacioneve janë thjeshtë në strukturë, të lehtë për të instaluar, kursimit të energjisë, mbrojtjen e mjedisit, sigurinë dhe seriozitetin në Centralizimi, cilësia e produkteve është mbajtur në një nivel të lartë. Specifikimet komponent janë gjithëpërfshirëse dhe mund të plotësojnë nevojat e klientëve të ndryshme në fusha të ndryshme - pajisje elektronike, ushqim dhe pije, prodhim industrial, energji të reja, shtypjen dhe papermaking, veshje dhe tekstile, pajisje mjekësore, pajisje ushtarake.

Andvantages e sistemit të linjës super tub

Kualifikuar nga provim kombëtar

Sigurt dhe të besueshëm

0 rrjedhje me vulosjen aktiv

instalimin e shpejtë e modularizim pa saldim, të detyrueshme dhe goditjen

operacion Easy pa trajnim të rënda

Lehtë për të prerë dhe të lehta me lehtësi e instalimit në vend

Lidhja fleksibël dhe repeatable Connect / shkëputje

Lehtë për të shtuar linjë devijim

Sipërfaqja super fine brendshme dhe të jashtme

Mbi 20 vjet ngarkesës jeta

sipërfaqe të qetë brendshme me koeficient poshtme fërkimit

Dizajni optimizuar me rënie të ulët të presionit në tub linjë fund

Air Sistem Trasport dhe lidhjet


WhatsApp Online Chat!