• High level of INSTRUMENT is the first impression that customers and markets rely on for trust
 • Multi-process combined equipment organization, able to meet various process requirements
 • The application of high precision equipment is the resource of stable quality and productivity
 • profesional

  profesional

  Ne kemi ekspertizë të kualifikuar komponentet tona para shpërndarjes duke siguruar cilësinë e kërkuar për klientët tanë.
 • Aplikacion

  Aplikacion

  Shumica e produkteve tona janë aplikuar gjerësisht në kompresorë ajrit, instrumente elektrike dhe elektronike, sistemet e automobilave.
 • dorëzim

  dorëzim

  Nga momenti që marrim kërkesën tuaj për kuotë nëpërmjet dorëzimit të pjesët tuaja, ju do të gjeni ne që të jetë një partner shumë komunikues dhe bashkëpunuese.
 • sda

RRETH NESH

Ne prodhimin e pjesëve këtu në Kinë që mbulojnë fusha të ndryshme nga vulosje e thjeshtë për të komplikojë machining CNC. Ne luftojnë me atë për të thirrur veten pasi ne nuk jemi një dyqan tradicional makinë, shitësi ose një zyrë pjesë metalike të shërbimit. Pavarësisht, sapo ju të punoni me ETCN, ju do të na thërrasë një partner i besuar dhe profesional.

MËSO MË SHUMË

Produkte Featured

WhatsApp Online Chat!