Систем Trasport и врски - ETCN Електромеханички Опрема копродукции, ООД

Систем Trasport и врски

youshineiy

Со долги однос на работно искуство со компримиран воздух и течност транспорт поднесе, ние им помогне на странските клиенти се најде на повеќето сигурен и долг живот од нерѓосувачки челик или алуминиумски цевки линија со брзи врски, кои што се нарекува "супер гасоводен систем".

Со високо развиена индустриска средина, традиционалните индустриски гасоводот не е во можност да исполнуваат повисоки барања на клиентите за компримиран гас. Супер гасовод кој се појави како времиња бараат да им помогне на клиентите решавање на нивните грижи во избор на материјали, дизајн и инсталација.

Овој вид на цевка линија е главно применети за транспорт на воздух, инертен гас, вода и други материјали. Предноста е во тоа да се донесе брза конекција, чистење и заштеда на енергија за да се подобри ефикасноста и вредноста на внатрешниот систем на цевки линија.

Ние сме посветени на намалување на непотребните потрошувачка на енергија и отпад од процесот на пренос на гас, подобрување на квалитетот на гас, обезбедување на сигурен, стабилен и висок квалитет на чист воздух испорака на терминална опрема. Овој вид на нафтоводите се едноставни во структурата, лесни за инсталација, заштеда на енергија, заштита на животната средина, безбедност и сигурност во централизација, квалитетот на производите се чуваат во високо ниво. Компонента спецификации се сеопфатни и да ги задоволат потребите на различни клиенти во различни области - електронски апарати, храна и пијалаци, индустриското производство, нова енергија, печатење и производство на хартија, облека и текстил, медицинска опрема, воена опрема.

Andvantages на системот супер Гасовод

Квалификувани од страна на националните испитување

Безбеден и сигурен

0 истекување со активен запечатување

Брза инсталација на Модуларизацијата без заварување, обврзувачки и стегање

Лесно ракување, без тешки обука

Лесно да се намали и лесен, со практичноста на инсталација на лице место

Флексибилни поврзување и повторливи поврзување / исклучување

Лесно за да додадете линија шант

Супер чисто внатрешна и надворешна површина

Повеќе од 20 години живот оптоварување

Мазна внатрешна површина со понизок коефициент на триење

Оптимизиран дизајн со понизок пад на притисокот во цевката линија на крајот

Систем Trasport и врски


WhatsApp Онлајн Chat!