компримиран воздух

Нашите компоненти може да се примени на опрема под притисок и компресори за воздух. Главно за воздух тенкови, масло резервоар на завојни компресори со долг рок на искуство со различни одобренија. Материјалот може да биде месинг, јаглероден челик, нерѓосувачки челик и алуминиум.

WhatsApp Онлајн Chat!