Air System Trasport Lan Sambungan - ETCN electromechanical Equipment Co., Ltd.

Air System Trasport Lan Sambungan

youshineiy

Karo istilah dawa saka pengalaman karo teken online lan transportasi adi ngajokake apa, kita bantuan customer jaban rangkah kanggo golek urip sing paling dipercaya lan dawa saka stainless steel utawa baris pipe alloy karo sambungan cepet kita disebut "sistem pipo super".

Kanthi lingkungan industri ngrembaka, pipo industri tradisional wis biso kanggo syarat pelanggan 'luwih kanggo gas teken. Super pipo sing metu minangka kaping mbutuhake bisa pelanggan ngatasi kuwatir ing pilihan materi, desain lan instalasi.

Iki jenis line pipe utamané Applied kanggo Transportasi Air, Inert Gas, banyu lan Material liyane. kauntungan iku kanggo nggawa sambungan cepet, reresik lan daya energi kanggo nambah efficiency lan nilai saka sistem line pipe internal.

We are setya kanggo ngurangi konsumsi energi rasah lan sampah proses transmisi gas, ningkataken mutu gas, njupuk kualitas resik aman, stabil lan pangiriman online menyang terminal. Iki jenis garis pipe sing prasaja ing struktur, gampang kanggo nginstal, saving, lingkungan Proteksi, safety lan linuwih ing Centralization, kualitas produk punika katahan ing tingkat dhuwur. specifications Component sing lengkap lan bisa nyukupi kabutuhan klien beda ing kothak beda - Perkakas elektronik, pangan lan wedang, Manufaktur industri, energi anyar, printing lan Papermaking, sandhangan lan tekstil, peralatan medical, piranti-piranti militèr.

Andvantages saka sistem line super pipe

Qualified dening ujian nasional

Aman lan dipercaya

0 bocor karo sealing aktif

instalasi cepet saka Modularization tanpa welding, naleni lan clamping

operasi gampang tanpa latihan abot

Gampang kanggo Cut lan cahya karo penak instalasi ing situs

sambungan fleksibel lan repeatable connect / mesthekake

Gampang kanggo nambah baris Shunt

lumahing internal lan eksternal Super nggoleki

Swara 20 taun mbukak urip

lumahing internal Gamelan karo koefisien gesekan ngisor

desain Optimized meksa gulung ngisor ing pipe line pungkasan

Air System Trasport Lan Sambungan


Tampilan Online Chat!