• High level of INSTRUMENT is the first impression that customers and markets rely on for trust
  • Multi-process combined equipment organization, able to meet various process requirements
  • The application of high precision equipment is the resource of stable quality and productivity
  • Profesional

    Profesional

    We duwe keahlian kanggo nduweni komponen sadurunge distribusi njupuk kualitas dibutuhake kanggo kita pelanggan.
  • aplikasi

    aplikasi

    Paling produk kita wis digunakake Applied ing compressors online, instrumen elektrik lan elektronik, sistem automotive.
  • delivery

    delivery

    Saka wektu kita nampa penjenengan kanggo penawaran liwat layang saka bagean, sampeyan bakal nemokake kita dadi partner banget lesan lan kolaborasi.
  • SDA

BABAGAN AWAKE DHEWE

We Pabrik bagean kene ing China panutup kothak beda saka stamping prasaja kanggo complicate CNC mesin. We Perjuangan karo apa nelpon dhéwé wiwit kita ora mesin toko tradisional, bakul utawa Biro logam bagean layanan. Preduli, yen sampeyan bisa karo ETCN, sampeyan bakal nelpon kita partner dipercaya lan profesional.

Sinau luwih

Products Bintang

Tampilan Online Chat!